Wie zijn wij?


ikkeDavid van Coolwijk

Ik ben David en ik ben tevens de beheerder en eigenaar van deze website.

De Porsche 924 gekte is bij mij zo'n 12 (1998) jaar geleden begonnen toen ik met mijn broers in Amerika op vakantie was.

Mijn oudste broer studeerde op dat moment nog voor verkeersvlieger en zat gedurende een jaar in Miami en Key west. Hij reed daar rond in een oude Mazda B2000 die van ellende uit elkaar viel. Tijd voor een andere auto dus.

Tijdens de zoektocht kwamen we een witte Porsche 944 tegen voor ca. $3000,-! We snapte daar dus helemaal niks van, een Porsche is toch nooit zo goedkoop? Toch maar een proefrit gemaakt en we waren alle 3 per direct verliefd op het merk Porsche.

Terug in Nederland zijn mijn jongste broer en ik flink gaan sparen en uiteindelijk hadden we genoeg bij elkaar verdiend met vakkenvullen en werk als call-center agent. Op 7 mei 1999 waren wij de trotse eigenaar van een speciale Ferry Porsche editie 924. Na een Paar jaar heb ik mijn helft opgekocht van de auto en rijdt er nog dagelijks met veel plezier in.

 

Waar komt mijn nickname Captainfrasca vandaan?

Al op vrij jonge leeftijd had ik besloten om piloot te worden, is niet zo gek opzich als je 2 andere broers hebt die het zelfde droombeeld hebben. Omdat mijn jongere en oudere broer eerder aan hun opleiding tot verkeersvlieger konden beginnen dan ik, bleef er helaas weinig keuze over dan de Luchtmacht, die financieren je opleiding volledig.

Nadat ik in 2002 alle psychologische testen en dergelijke had doorlopen mocht ik op een heuse flightsimulator, dit model simulator heet de Frasca 141. Na 5 dagen flink zweten en ploeteren ben ik met vlag en wimpel geslaagd. Als snel kreeg ik van familie en vrienden de bijnaam Captain Frasca! En dat is een beetje blijven hangen.

frasca

Helaas heb ik het uiteindelijk niet gered bij de luchtmacht omdat bij de medische keuring bleek dat ik net iets te veel sterkte in mijn ogen had, einde verhaal dus.

Mijn hobby's zijn: alles wat met vliegen en vliegtuigen te maken heeft, autorijden, Porsche en computerspelletjes spelen (voornamelijk flightsimulator en schietspelletjes)

Ik ben verloofd met Charlotte en ik stap op 28 mei 2010 in het huwelijksbootje.

 

Laurens Woldering

Hoi daar, 

Mijn naam is dus Laurens
Geboren in 1972 en woonachtig in Borculo (Gelderland).

Ik ben getrouwd en we hebben samen een dochtertje.

Ik ben in het bezit van een 924 2.0 bj 9/1984 welke voor de hobby is.
De auto is aangeschaft na een lange periode van 924's zoeken/pokke-eind-rijden/kijken/proefrijden/toch maar laten staan/nog maar weer eens een keer gaan kijken usw.
De mijne heb ik bij twee eigenaren bekeken,de eerste keer maar laten staan(spijt als haren op m’n hoofd),waarbij ik hem na ongeveer een jaar van de tweede heb overgenomen in mei 2007.

Sindsdien probeer ik de auto in een zo goed mogelijke staat te houden en langzaam in een staat te krijgen zoals ik hem graag wil hebben.

 

Vanaf zomer 2009 ben ik moderator van het 924 Forum.

Lees verder: http://community.924forum.nl/f22/924-lwb-269/


met vriendelijke groet,

Laurens

 

-bassie-

 

nog in te vullen

 

Hendrik

Ik ben of eigenlijk was de overbuurjongen van David.
Ik houd me een beetje bezig met werken in de elektrotechniek.

Daarnaast bezit ik geen 924 maar heb wel regelmatig met David en zijn broer eraan geknutseld. Ik wist al heel lang van het bestaan af van David zijn homepage en na het knutselen aan zijn witte kwam ik er weer is kijken om het project te volgen.
Zodoende zijn we aan de praat geslagen om eerst het oude forum weer aan de praat te krijgen en iets aan te passen. Dit kon niet helemaal naar wens bij de oude hosting en forum software.

En aangezien ik me meer met die zaken heb bezig gehouden en de middelen heb om de site te draaien heb ik aangeboden om dit te doen.
En zodoende ben ik hier een beetje geintregreerd om te assisteren.
Je hebt immers niet perse de kennis van de 924 nodig om het forum te onderhouden.
Al weet ik door het klussen natuurlijk wel waar jullie over praten maar zal ik me er niet mee bezig houden op dit forum. Ik rijd Opel dus ik zit voor problemen op een ander forum.

Verder hoop ik jullie gewoon te helpen met de andere kant van het forum.

Met vriendelijke groet,

Hendrik